EMPÚRIES VIRTUAL

 

EMPÚRIES COM NO L’HAS VIST MAI !

Us proposem una visita molt especial al jaciment per submergir-nos en l’antiguitat a través de la tecnologia de la realitat virtual. Un itinerari per la ciutat grega i romana,  aturant-nos als espais audiovisuals oberts al públic: l’audiovisual de benvinguda (temporalment fora de servei)  i el del criptopòrtic de la domus dels mosaics. El punt culminant de la visita serà al  fòrum de la ciutat romana on podreu experimentar un autèntic viatge al passat a través de les ulleres i tauletes de realitat virtual que us permetran veure com era aquest espai durant l’època romana.

Dates i horaris

Els dissabtes, 19 i 26 de gener a les 11h

  • Preu: 10€ (inclou l’entrada al jaciment i al criptopòrtic). Menors de 8 anys, gratuït.
  • Sortida de les visites: Pati del centre de recepció de visitants
  • Durada de la visita: 1,30h
  • Llengues: la visita es fa majoritàriament en català, però es pot fer en diverses llengues alhora, depenent de la composició del grup

Aforament molt limitat. Imprescindible reserva prèvia

per telèfon al 972 77 59 76 o bé al correu reservesempuries@gencat.cat