MUSEU DEL CINEMA

VISITA GUIADA: Inèdits i rareses

El Museu del Cinema com mai te l’han explicat

DIJOUS 12 de  JULIOL –  20 H

DIJOUS 19 de  JULIOL –  20 H

Aquesta no és una visita normal a l’exposició permanent del Museu del Cinema. De fet és una visita que diu allò que mai s’explica a les visites guiades habituals. De la mà del director i de la conservadora del Museu, la visita s’aturarà en aquells objectes inèdits i únics (o gairebé) en el món. Veurem aparells rars i curiosos, que sovint passen desapercebuts. Coneixerem la seva història, com funcionen, les anècdotes, perquè estan exposats i, en definitiva quin és el seu paper en aquesta història de l’evolució de la imatge en moviment, que va de les ombres xineses al cinematògraf.

Per commemorar el seu 20è aniversari, us oferim una visita molt especial que us permetrà conèixer el Museu del Cinema com mai us l’han explicat.

Visita gratuïta exclusiva per a tots els membres del “Club d’Actors del Museu del Cinema” i per tots els titulars de la “Targeta Girona Cultura”. Cal inscripció prèvia trucant al 972.412.777 o per correu electrònic a activitats@museudelcinema.cat. El pagament es farà el mateix dia de la visita a les taquilles del Museu. Places limitades. No recomanada a menors de 14 anys.